Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının ev sahipliğini yaptığı, "Motivasyon, İkna ve Takım Çalışması" konulu eğitim programı, Sayın Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde düzenlendi.
17 Nisan 2024 | 09:35

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen "Motivasyon, İkna ve Takım Çalışması" başlıklı eğitim programı, 15 Nisan Pazartesi günü Bartın Üniversitesi Eğitim-İktisat Konferans Salonu'nda Sayın Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde düzenlendi.

Katılımcılara iş hayatında kritik bir rol oynayan motivasyonun, ikna kabiliyetinin ve takım çalışmasının stratejilerini ve önemini ele alan eğitim, güçlü bir motivasyonun nasıl sağlanabileceği, ikna sürecinde etkili iletişim ve yöntemlerinin neler olduğu, ayrıca takım çalışmasının verimliliğini artırmak için gereken adımlar detaylı bir şekilde aktarıldı. Eğitimde, teorik bilgiye ek olarak katılımcılara pratik uygulama fırsatları da sunuldu. İnteraktif yöntemlerle, katılımcıların konuları daha derinlemesine anlamaları ve iş hayatında uygulamalarını kolaylaştırmaları sağlandı. Bu interaktif etkinlikler, katılımcıların konuları deneyimlemelerine ve pratik çözümler bulmalarına yardımcı oldu.

Eğitim öncesinde, Bartın Valisi Sayın Nurtaç Arslan'ın nazik davetine katılım gösteren Kayaer, kendisine teşekkürlerini iletti.

 
 
 
 
background image