Sayın Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde düzenlenecek olan "Motivasyon, İkna ve Takım Çalışması" konulu eğitim programı, Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ev sahipliğinde 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.
3 Nisan 2024 | 23:06

Sayın Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde "Motivasyon, İkna ve Takım Çalışması" konulu eğitim programı, Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ev sahipliğinde 15 Nisan Pazartesi günü Bartın Üniversitesi Eğitim-İktisat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Eğitim programı, katılımcılara iş hayatında kritik bir role sahip olan motivasyonun, ikna kabiliyetinin ve takım çalışmasının stratejilerini ve önemini ele alacaktır. Eğitim, katılımcılara güçlü bir motivasyonun nasıl sağlanabileceği, ikna sürecinde etkili iletişim ve yöntemlerinin neler olduğu ve takım çalışmasının verimliliğini artırmak için gereken adımları kazandıracaktır.