İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürlüğü rehberliğinde "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.
11 Mart 2024 | 13:50

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürü Selçuk Özmen, Mali İşler Şube Müdürlüğü İhale Birimi Personeli Ersin Altıntaş ve Hafize Mayda'nın eğitimci rehberliğinde düzenlenen "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı, 21 Şubat Çarşamba günü Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, Personel Dairesi Başkanı Fahrettin Ecik ile akademik ve idari personelin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, Kamu İhale Kanunu'nun gerekliliklerine uygun olarak Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerindeki kamu alımları süreçlerinin daha şeffaf, etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve mevzuata uygun hareket edilmesi hedeflenerek, katılımcılara uygulamalı olarak EKAP'ın işleyişi hakkında detaylı bilgiler verildi.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürlüğü rehberliğinde "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürlüğü rehberliğinde "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.    
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürlüğü rehberliğinde "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Mali İşler Şube Müdürlüğü rehberliğinde "Uygulamalı EKAP Kullanımı" konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.     
background image