İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde, 12-16 Şubat tarihleri arasında İzmir Müftülüğü çalışanlarına yönelik "Etkili İletişimde İkna Sanatı, Takım Çalışması ve Motivasyon" konulu eğitim programı gerçekleştirildi.
11 Mart 2024 | 14:00

İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Aydın Kayaer'in eğitimci rehberliğinde, 12-16 Şubat tarihleri arasında İzmir Müftülüğünün davetiyle, Buca ve Konak ilçe müftülük çalışanlarına yönelik "Etkili İletişimde İkna Sanatı, Takım Çalışması ve Motivasyon" konulu eğitim programı gerçekleştirildi.

İlçe müftülük çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim programında, katılımcılara etkili iletişim becerileri, takım çalışması ve takım içindeki motivasyon konularında beceriler kazandırıldı. Program kapsamında, katılımcıların iletişimde etkili olmalarını sağlayan, işbirliği ve motivasyonu artıran yöntemler üzerinde duruldu.

Eğitim programının sonunda, İzmir İl Müftüsü Sinan Kazancı ile Buca İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve Konak İlçe Müftüsü Uğur Kocabaş, Kayaer'e eğitime olan katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 
 
   
   
background image