Üniversitemiz Fen Fakültesinde, Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi.
14 Aralık 2023 | 15:34

Fen Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Selim Acar'ın FİZ1127 kodlu Fizik Laboratuvar Güvenliği dersi kapsamında, 14 Aralık Perşembe günü Üniversitemiz Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde akademik, idari, şirket personeli ve öğrencilere yönelik yangın eğitimi ve tatbikatı düzenlendi.

Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç, öğrencilere yangın, yangın çeşitleri ve söndürme prensipleri konularında derslik içinde teorik bilgiler aktardı. Öğrenme süreci için interaktif bir şekilde gerçekleşen teorik eğitim, öğrencilerin temel yangın bilgisi edinmelerine yardımcı oldu. Daha sonra, Dekanlık bahçesinde Tam-Tüp Firması iş birliğiyle düzenlenen tatbikat ile akademik, idari, şirket personeli ve öğrencilere yangınların önlenebilmesi, yangın anında doğru davranışların sergilenmesi, yangınla mücadele ve söndürme becerileri kazandırıldı.

 
 
14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel 14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel
14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel14 Aralık 2023 tarihinde Sivil Savunma Uzmanı Sultan Koç rehberliğinde Fen Fakültesi Dekanlık bahçesinde gerçekleştirilen yangın eğitimi ve tatbikatına ait görsel
background image