Ankara'da bulunan Devlet Üniversitelerine bağlı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlıklarının iş ve işlemleri yürütürken karşılaştıkları sorunların çözümü ve uygulamada birliği sağlamak amacıyla 26 Nisan Cuma günü Yükseöğretim Kurulu (YÖK) ev sahipliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
30 Nisan 2024 | 13:50

Yükseköğretim Kurulu'nun 26 Nisan Cuma günü düzenlediği toplantıya, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın KAYAER önderliğinde, İdari İşler Şube Müdürü Samiye AKYÜZ, Mali İşler Şube Müdürü Selçuk ÖZMEN, Bütçe Planlama ve Tahakkuk Şube Müdürü Murat SÜLÜŞOĞLU, Evrak ve Arşiv Şube Müdürü Günal DOĞAN, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Burhan ÇAKIR, Tekniker Kevser ERDEM, Bilgisayar İşletmeni Ersin ALTINTAŞ ve Bilgisayar İşletmeni Çiğdem BİÇARE ÖZÜDOĞRU katılım gösterdi.

Verimli geçen toplantı neticesinde, işbirliği ve bilgi paylaşımını artırmak adına alınacak adımların yanı sıra diğer üniversitelerin ev sahipliğinde üçer aylık dönemlerde toplantıların düzenlenmesi kararı alındı. Bu adımın, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlıklarının daha etkin bir şekilde yönetilmesine ve sorunların çözümüne katkı sağlaması bekleniyor.